KATEGORI

Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

2018

Fujian Bridge Style Furnishings Co., LTD minangka pemasok produk konsumen BAMBOO lan KAYU sing fokus ing e-commerce kanthi produk ing sawetara kategori produk, kalebu Omah & Pawon, Taman & ruangan, Persediaan Pet lan Produk Kantor.Perusahaan nyedhiyakake produk utamane kanggo para penjual Amazon ing Amerika Utara lan Eropa.
Sawise dasawarsa pembangunan, pabrik sawijining kebak isine 8000 kothak meter lan certified karo BSCI, FSC, ISO9001.Over pungkasan 10 taun, sistem kontrol kualitas ketat lan layanan banget mbisakake Fujian Bridge Style Furnishing Co., Ltd kanggo ngawula luwih saka 1000 bakul Amazon lan njaga kerjasama bisnis jangka panjang lan nguntungake.

Waca liyane

Warta & Acara