KATEGORI

Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

2018

Fujian Bridge Style furnishings Co., LTD minangka pemasok produk konsumen BAMBOO lan KAYU e-commerce kanthi produk ing pirang-pirang kategori produk, kalebu Home & Kitchen, Garden & Outdoor, Pet Supplies lan Produk Kantor. Perusahaan nyedhiyakake produk utamane kanggo para penjual Amazon ing Amerika Utara lan Eropa.
Sawise dasawarsa pembangunan, pabrik duweke nutupi 8000 meter persegi lan disertifikasi karo BSCI, FSC, ISO9001. Sajrone 10 taun kepungkur, sistem kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing apik banget ngidini Fujian Bridge Style furnishing Co., Ltd bisa ngawula luwih saka 1000 penjual Amazon lan njaga kerjasama bisnis jangka panjang lan duwe bathi.

Waca liyane

Warta & Acara